Levertijd en verzending

De levertijd van de rokjes, jurkjes en setjes die nog gemaakt moeten worden variëren van 2 tot 14 dagen.  Nadat u de bestelling geplaatst heeft zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen over de levertijd.  Let op: voor alle artikelen geldt: in vakantie tijd zal de levering langer zijn.

Voor de rokjes is erg prettig als ik de taillemaat en eventueel de gewenste lengte gelijk door gemaild krijg of vermeld het bij de bestelling bij de opmerkingen. Meet het goed op de juiste hoogte waarop de rokjes altijd gedragen worden. (speciaal op maat gemaakte kleding die dus buiten de normale maat serie (terug te vinden bij: welke maat heb ik nodig) vallen kunnen niet retour gezonden worden, wel tegen vergoeding veranderd worden) 

Heeft u iets met spoed nodig en de levertijd is op dat moment lang, (en het moet nog gemaakt worden) dan worden er extra kosten in rekening gebracht, dit omdat ik dan extra over moet werken om de opdracht af te krijgen. (€10,00)

De bestellingen worden op binnen komst van betaling gemaakt. (Wilt u toch om wat voor reden dan ook de order annuleren licht mij dan middels een mail in)

De pakketjes die door de brievenbus kunnen, worden met DHL verzonden (verzending is op risico klant). De standaard verzendkosten zijn € 4,10 en worden met track en trace verzonden.  De pakketen worden door DHL verzonden en u krijgt dan het track nummer doorgemaild zodat u het kunt volgen. Dus mocht de bestelling zo groot zijn dat het met pakket post verzonden moet worden dan worden ook de verzendkosten achteraf aangepast in €6,75. 

En u kunt ook uw bestelling afhalen in Lisse!

Heeft u verder nog vragen dan kunt u die stellen middels het contact formulier

© 2010 - 2024 Hiphipperdehip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel