Hoe bestel ik?

Bestelling

Je kunt een artikel aanklikken en de maat en andere informatie aan klikken en deze dan in de winkel wagen leggen. Op die pagina kan je aangeven boven aan of je het verzonden wilt hebben of wilt ophalen. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, kan je bij de opmerkingen eventueel nog een opmerking plaatsen en heel graag de maten doorgeven of doe dit per mail. (Want ik merk heel vaak dat de taille maat behoorlijk afwijkt van de standaard maat voering, dit om te voorkomen dat het rokje niet zou passen) Op de order bevestiging staan de betaal gegevens, vergeet dan niet het order nummer te vermelden bij het overmaken.

Als verder alles duidelijk is, en de nota betaald is, zal ik aan de slag gaan en zal ik afspreken wanneer het klaar zal zijn. De orders worden op volgorde van binnen komst gemaakt. Meestal zal dit binnen enkele dagen zijn maar kan ook langer zijn ivm grote drukte wat steeds vaker voorkomt.

Verzending

Pakketjes worden zo goed mogelijk verpakt, zodat de kans op schade tijdens verzenden tot een minimum beperkt wordt. Voor het verzenden van het pakketje stel ik me niet aansprakelijk voor het verloren gaan of het beschadigen van de bestelling. Wilt u uw pakketje verzekerd verzenden, dan is dit ook mogelijk. Dit kunt u doen door bij de bestelling verzekerd verzenden´ bij de opmerkingen te vermelden.Het pakketje zal dan verzekerd via TNT verzonden worden. Het bedrag wordt dan bij de verzendkosten veranderd.

Ik hoor graag van je,

De hartelijke groetjes van Carina Breedijk

© 2010 - 2024 Hiphipperdehip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel