Welkom bij Hiphipperdehip

Hiphipperdehip is een online webwinkel voor al uw hippe, lieve, vrolijke zelf gemaakte en betaalbare kinderkleding.

In 2010 ben ik begonnen met het maken van hippe meidenkleding voor m`n eigen dochter. Dit viel zo goed in de smaak, dat ik besloten heb om van deze passie m`n werk te gaan maken en toen kwam Hiphipperdehip.

Dus als je op zoek bent naar originele kleding waar niet iedereen in loopt, moet je hier kunnen slagen. Alle kleding maak ik zelf. Alle kleding ontwerp ik ook zelf, dus origineler kan niet! Op deze manier heb ik al heel wat vaders, moeders en dochters blij mogen maken. 

Op m`n site staan hippe rokjes, longsleeves, shirtjes en jurkjes. Zie je zelf een combinatie die nog niet op m`n site staat, kun je daar ook altijd naar vragen. En om het compleet te maken kan je er ook nog een leuk setje haar speldjes, haarknipjes  bij bestellen. Er komen regelmatig weer nieuwe dingen bij! 

Voor de jongens kan je leuke stoere shirts en longsleeves vinden.

De stoffen die gebruikt worden zijn Oeko-tex gecertificeerd. En ik probeer de kleding op een zo duurzame mogelijke manier te maken, voor de energie maken we gebruik van zonnepanelen en ook een warmtepomp. Verder let ik heel goed op onnodig energie verbruik. Ook let ik op draad en stof gebruik. En al het afval wordt natuurlijk keurig gescheiden. En restjes stof worden weer gebruikt op dagbestedingen en scholen zodat zij er ook weer plezier aan beleven.

Mocht je vragen hebben, dan kun je me mailen via info@hiphipperdehip.nl

Veel shop plezier

Groetjes van Carina van Hiphipperdehip

 

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden.

© 2010 - 2024 Hiphipperdehip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel