Klantenservice

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hiphipperdehip.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering herroepingsrecht

Bij producten die u via deze webwinkel op maat, volgens de door u aangegeven specificaties en maten heeft laten maken, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De kleding is niet meer in originele staat, wanneer één van de volgende situaties van toepassing is; de kleding zal dan niet meer terug genomen kunnen worden:

  • De retour gekomen producten onder vlekken of haren zitten
  • Producten gewassen zijn
  • Producten gebruikt zijn
  • Producten beschadigd zijn door onbehoorlijk gebruik of ongelukken
  • Labels / etiketten zijn verwijderd

Retouradres

Hiphipperdehip
Mendeldreef 209
2163 KG Lisse

Heeft u een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hiphipperdehip.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2010 - 2024 Hiphipperdehip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel