Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle artikelen van Hiphipperdehip.
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Gegevens
Hiphipperdehip is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Lisse onder nummer: 51176807.
BTW nummer:NL002166444B47
Knab banknummer: NL14 KNAB 0725338881

Privacy
Hiphipperdehip zal uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om gaan. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor het afhandelen van de bestelling. De klant kan altijd verzoeken om uit het klanten bestand verwijderd te worden door middel van een email.

Prijs
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Let op dat Hiphipperdehip verplicht is om ook BTW te heffen over de verzendkosten.

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling stuurt Hiphipperdehip zo snel mogelijk een mailtje om de levertijd en de uiteindelijke kosten inclusief de verzendkosten door te geven. Zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op de rekening van Hiphipperdehip zal begonnen worden met de werkzaamheden van de bestelling. Wanneer na 5 dagen de betaling nog niet is ontvangen vervalt het recht van de bestelling.

Betaling
De betaling dient vooraf plaats te vinden via een bankoverschrijving of contant, maar kan ook per Ideal betaald worden. Daarna zal de bestelling gemaakt worden.

Leveren
Zodra de betaling is ontvangen en het artikel is gemaakt, worden de pakketjes die door de brievenbus kunnen met Post NL verzonden (verzending is op risico klant). De standaard verzendkosten zijn € 4,00 en worden met track en trace verzonden. De pakketen worden door Post NL verzonden en u krijgt dan het track nummer doorgemaild zodat u het kunt volgen. Dus mocht de bestelling zo groot zijn dat het met pakket post verzonden moet worden dan worden ook de verzendkosten achteraf aangepast in €6,75. U kunt ook uw pakket verzekerd, dus aangetekend laten verzenden, hier zijn de kosten €8,45 van, geef dit dan aan bij de opmerkingen dan wordt dat aangepast in uw bestelling.

Aansprakelijkheid
Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden. Hiphipperdehip stelt zich niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen. Constateert u dat er bij de afbeelding op het shirt een stukje los is gelaten, strijk dit dan weer vast, zie de was informatie op de site. Hiphipperdehip stelt zich hiervoor niet aansprakelijk omdat de afbeeldingen er met een hitte pers op worden aangebracht en na behoren worden afgeleverd. Hiphipperdehip stelt zich niet aansprakelijk voor het verloren gaan of het beschadigd raken van de bestelling tijdens het verzenden. Wilt u uw bestelling verzekerd laten verzenden, geeft u dit dan aan bij uw bestelling. Hiphipperdehip stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van Hiphipperdehip. Hiphipperdehip zal er alles aan doen om uw bestelling zo goed mogelijk in te pakken.

Niet tevreden
Mocht u niet tevreden zijn met het artikel heeft u het recht om de koop binnen 7 dagen te ontbinden. U kunt dit via email melden en daarna het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour zenden met track en trace code . De verzendkosten en het risico zijn voor rekening van de klant. Hiphipperdehip behoudt het recht retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt/beschadigd is, of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Deze voorwaarden gelden niet voor artikelen die speciaal in opdracht of in opdracht buiten de normale maat-serie zijn gemaakt, omdat deze dan niet verkoopbaar meer zijn omdat ze hiervan afwijken (zie maten bij: welke maat heb ik nodig) dit wordt dan in overleg opgelost en de eventuele vemaak kosten en verzendkosten zijn voor de koper.

Klachten
Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@Hiphipperdehip.nl. Hiphipperdehip zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen.

Wijzigingsrecht
Hiphipperdehip behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden aan te passen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Hiphipperdehip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel